Ansigtsbehandling – mænd/kvinder

Udgangspunktet i vores behandlinger

I Lumin arbejder vi med de professionelle klinik-produkter fra Exuviance. Vi har igennem årene arbejdet med mange forskellige serier, og det er ikke tilfældigt at valget er faldet på Exuviance.
Resultaterne er både markante i klinikken, og ikke mindst ved brug af hudplejeserien til hjemmebrug.
Da Exuviance er en unisex serie, er det for os naturligt at alle vores ansigtsbehandlinger kan fås af både kvinder og mænd.
Der benyttes altid booster samt frugtsyre-peeling i vores behandlinger, da dette er den mest aktive del af behandlingen. En frugtsyre-peel åbner porer, arbejder dybt ned i huden, renser i dybden, minimerer rynker, minimerer hyperpigmentering, modvirker rosaceae, styrker huden og meget mere.
Frugtsyre-peel og booster sammensætningen afhænger af formålet med lige netop din behandling.
Vi anbefaler til hver en tid, at man benytter Exuviance hudplejeserie til hjemmebrug, da disse produkter også indeholder frugtsyre. Dette understøtter behandlingerne man får, og forlænger virkningen af de enkelte behandlinger. Ved brug af hjemmeserien vil en klinik-behandling have en virkning på ca 3 uger.
Du kan læse mere om Exuviance og produkterne her.

Som noget helt særligt tilbyder vi en kombinationsbehandling, hvori der indgår ansigtsbehandling og zoneterapi på fødderne.
Erfaringsmæssigt er der rigtig mange som oplever, at der er en ubalance i fx deres hormonelle system, som er årsag til, at deres hud i ansigtet slår ud med mange urenheder.
Der kan også være andre årsager som fx stress eller ubalance i fordøjelsessystemet, som kan skabe denne slags gener i huden.
Zoneterapi har en fantastisk indvirkning på organerne, og skaber ofte hurtigt balance i kroppen. Derfor har vi sammensat behandlingen Zone Facial Combo, hvor der både arbejdes med de bedste produkter i ansigtet samt en dybdegående zoneterapi på fødderne.
Du vil opleve en markant forbedring i huden!

Udover nedenstående ansigtsbehandlinger tilbyder vi også diamantslibning, oxygenbehandling og LED lys-terapi.
Du kan læse om disse behandlinger og se priser mv. her.


Behandlinger

Analyse     kr. 390,-

Fremgangsmåde
2 x afrens, microdermabrasion peeling, fugtmåling, analyse med UV-lys, vejledning, genfugtning med produkter efter behov.


Bemærk
at der indgår gratis hudanalyse i ALLE ansigtsbehandlinger, så denne bør kun vælges, hvis du ikke ønsker behandling i første omgang.

I en hudanalyse får du en professionel bedømmelse af hudens tilstand, ved at vi måler hydreringen af huden med fugtmåler samt ved analyse med UV-lampe, som klart og tydeligt viser skader, pigmentering, ar mv. i de dybe udlag.
Du vil blive vejledt i den optimale hjemmepleje, samt hvilke behandlinger der kunne være nyttige til de resultater både du og vi, sammen, ønsker at opnå for lige netop dig.

Varighed, 30 minutter

Icon

Skin Booster Kur     pr. kur kr. 480,-  /  10 klip 4.300,-

* Der gives 10 % rabat til 13-19 årige ved fremvisning af ID (gælder ikke 10 klip)

Fremgangsmåde
2 x afrens, opfriskende booster, dybderensende frugtsyre-peel, udrensende og fugtgivende maske, hovedbundsmassage, afsluttende serum samt øjencreme og dag-/natcreme.

Denne behandling kan fås med ned til 7 dages mellemrum – for optimal virkning anbefales max 3 ugers mellemrum.
Det er forskelligt hvad vi anbefaler af mellemrum imellem hver kur, hvorfor vi tager udgangspunkt i lige netop dine ønsker og din hud.
Ved denne behandling vil du opleve at din hud ser mere frisk ud, den vil være markant mere fugtet, efter ganske få behandlinger vil du opleve at porer trækker sig mere sammen og huden vil være mere jævn og ren.

Varighed, 35 minutter + vejledning

Icon

Pigment / Acne Kur     pr. kur kr. 550.-  /  10 klip kr. 4.950,-

* Der gives 10 % rabat til 13-19 årige ved fremvisning af ID (gælder ikke 10 klip)

Fremgangsmåde

2 x afrens, opklarende frugtsyre-peel, microdermabrasion peeling, maske i kombination med vitamin C, hovedbundsmassage, afsluttende serum samt øjencreme og dag-/natcreme.

Der benyttes specielle produkter hele vejen igennem behandlingen nøje udviklet og tilpasset hyperpigmentering. Det er et must at man benytter produkterne derhjemme, hvis man virkelig vil kunne se forandringer. Det skal dog siges, at årsagerne til hyperpigmentering kan være mange, hvorfor det er vigtigt at forstå baggrunden for det, og være opmærksom på at andet kan påvirke denne tilstand.

Varighed, 40 minutter + vejledning

Icon

Anti-Age Kur     pr. kur kr. 550,-  /  10 klip kr. 4.950,-

Fremgangsmåde
2 x afrens, antiaging frugtsyre-peel, opstrammende antiage maske i kombination med vitamin C, hovedbundsmassage, afsluttende serum samt øjencreme og dag-/natcreme.

Denne behandling er meget effektiv da der behandles dybt nede i huden. Der tages både nøje højde for hvad din hud kan tåle, samtidig med at formålet er at arbejde dybt og sikkert ned i fremkommende ældningstegn.
Der skabes balance i hudens tilstand ved hydrering i dybde, samt huden stimuleres til mere effektiv cellefornyelse.
Som forebyggelse mod ældning er denne behandling super effektiv – særligt når hjemmeplejen vedligeholdes med anbefalede produkter.

Varighed, 40 minutter + vejledning

Icon

Classic Facial     kr. 750,-

* Der gives 10 % rabat til 13-19 årige ved fremvisning af ID.

Fremgangsmåde
2 x afrens, frugtsyre-peeling, dybderens, varmekompres, ansigtsmassage, maske, hovedbundsmassage, afsluttende serum samt øjencreme og dag-/natcreme.

En klassisk behandling hvor du får afrenset både på overfladen samt i dybden ved ekstraktion (dybderens).
Vi benytter som udgangspunkt altid en PHA frugtsyre peeling tilpasset din hudtype. Denne peeler overfladen, åbner porer så ekstraktion bliver nænsom, fugter effektivt i dybden, samt hudens linjer mindskes.
Denne behandling anbefales hver 4. uge, da det tager ca 28 dage fra en celle dannes, til den kommer op til hudens overflade og dør.
En PHA peel arbejder nede i huden i ca 3 uger fra behandlingsdagen – så længe man benytter hjemmeserien, vel at mærke!

Varighed, 55 minutter behandling + vejledning

Icon

Acne Facial     kr. 750,-

* Der gives 10 % rabat til 13-19 årige ved fremvisning af ID.

Fremgangsmåde
2 x afrens, dybderensende booster, dybderensende frugtsyre-peel, dybderens, maske, hovedbundsmassage, afsluttende serum samt øjencreme og dag-/natcreme.

Denne behandling er som udgangspunkt som en Classic Facial, dog vil der være større fokus på at dybderense. Massagen udlades, da dette kan lave mere ravage end gavn, ved at bakterier fra betændelsestilstande kan smitte og inficere resten af ansigtet.
Ved behov for længerevarende dybderens, tillæges et gebyr – se længere nede på siden for tillægsbehandlinger.
Du kan også selv vælge en tillægsbehandling ved booking.

Varighed, 55 minutter behandling + vejledning

Icon

Zone Facial Combo     kr. 960,-

* Der gives 10 % rabat til 13-19 årige ved fremvisning af ID.

Fremgangsmåde
Denne behandling skræddersys nøjagtigt til dit behov, hvad enten det er urenheder, hyperpigmentering, rynker, poser under øjnene eller andet du ønsker at afhjælpe.

Ansigtet bliver som minimum afrenset 2 gange, huden behandles med booster samt
frugtsyre-peeling inkl. næring med C-vitamin, varmekompres samt maske.
Der bliver brugt de bedste ingredienser undervejs i behandlingen, for at give din hud de mest optimale forhold, til at opnå hurtigst mulig balance. Måske får du dybderens, måske en helt særlig maske, måske ansigtsmassage – det hele vurderes individuelt, og behandlingen bliver ikke dyrere. Du får kun det bedste!
Undervejs behandles fødderne med zoneterapi, og afslutningsvis får du serum, øjencreme samt dag-/natcreme på i ansigtet.

Varighed, 75 minutter behandling + vejledning

Collagen Facial     kr. 650,-
* inkl. booster og frugtsyre-peel kr. 790,-

Fremgangsmåde
2 x afrens, microdermabrasion peeling (eller frugtsyre-peel hvis tilvalgt), kollagen-behandling med kollagen-gel ultralyd, maske, hovedbundsmassage, afsluttende serum samt øjencreme og dag-/natcreme.

Når vi ældes mindskes dannelsen af kollagen i huden. Fra vi er omkring 25 år gamle og opefter, danner vi mindre kollagen og antioxidanter. Derfor er det vigtigt at hjælpe huden fra en tidlig alder, til at forebygge mod fremtidige ældningstegn.
Det er uden tvivl lettere at forebygge, end det er at rette op på skader der er sket.
En kollagen-behandling går dybt ned i huden og stimulerer din hud til at danne ny og mere kollagen, end den ville gøre uden stimulans. Vi anbefaler utvivlsomt, at man vælger behandlingen med booster og frugtsyre-peeling, da dette åbner porerne og udrenser, mens ultralyd afslapper musklerne og arbejder nede i kollagenlaget.
Mangel på C-vitamin kan medføre en løs struktur i kroppens kollagen. Rygere har tendens til C-vitamin mangel.
Videnskabelig forskning har vist at p-pille brugere danner kollagen langsommere end normalt.

Varighed, 40 minutter behandling + vejledning
* inkl. booster og frugtsyre-peel, 55 minutter behandling + vejledning

Icon

Super Anti-age Facial     kr. 990,-

Fremgangsmåde
2 x afrens, antioxidant booster, anti-aging frugtsyre-peel, kompres, dybderens,
opstrammende anti-age maske i kombination med vitamin C, hovedbundsmassage,
let ansigtsmassage, oxygen maske, firming maske, afsluttende serum
samt øjencreme og dag-/natcreme.

En sand perle af en behandling!
Du vil tydeligt kunne både mærke og se, hvor opstrammet din hud bliver af denne behandling.
Huden bliver både renset dybt, fugtet på alle tænkelig måder, opstrammet med de bedste ingredienser som fx C-vitamin i en så høj koncentration der aldrig er set før, samt der stimuleres med både massage og masker for at styrke cellefornyelsen.

Varighed, 75 minutter behandling + vejledning

Icon

Tillægsydelser

 • 15 minutter ekstra dybderens     kr. 180,-
 • øjenmaske – opstrammende, fugtgivende & udglattende     kr. 125,-
 • massage af dekolletage, skuldre og nakke, + 15 min.     kr. 180,-
 • voks af næsehår     kr. 60,-
 • Overlæbe/hage   110,-
 • Overlæbe + hage   165,-
 • ½ ansigt   190,-
 • Hele ansigtet inkl. shaping/styling af bryn bryn   225,-
 • retning & styling af bryn     kr. 135,-
 • farvning af bryn     kr. 135,-
 • farvning af vipper     kr. 135,-
 • farvning + styling og tilretning af bryn     kr. 190,-
 • farvning af vipper og bryn     kr. 190,-
 • farvning af vipper samt styling og tilretning af bryn     kr. 225,-
 • farvning af bryn og vipper samt retning af bryn     kr. 265,-
 • udvidelse med 30 min. til luksus pakke     kr. 360,-
  (farvning af bryn og vipper, styling og tilretning af bryn samt massage af dekolletage, skuldre og nakke)
 • LED lys-terapi, 15 minutter     kr. 180,-
  (modvirker acne, hyperpigmentering, ældning, rosaceae mv.)