Filler – Hyaluron Pen of Denmark

Lige nu er indslusning af ikke-permanent filler i læber blevet det helt store samtaleemne blandt kosmetologer i det meste af Europa – specielt Tyskland, samt i USA. Behandlingen er ekstremt hypet og ikke uden grund.

Indslusning af Hyaouron Filler i læber er i flere år foregået med kanyle. Altså en invasiv behandling, da huden penetreres. Og vel at mærke kun lovligt udført af autoriserede læger og sygeplejersker.

Hvordan virker Hyaluron Pen of Denmark?

Med den nye Hyaluron Pen of Denmark, kan dette nu udføres med trykluft uden at penetrere huden. Derved kan behandlingen udføres af kosmetologer, kosmetikere og andre behandlere med forstand på læbens anatomi og effekten af hyaluron fillers.

Hyaluron Pen of Denmark har indbygget et trykkammer, som pumpes op med et håndtag. Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand til at sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund.

Filler eller serum presses derved gennem huden og ned i dermis. Faktisk på en mere effektiv måde, end med kanyle. Kanylen placerer en dråber af filler på mange små steder og skal masseres ud i et større område. Med Hyaluron Pennen spredes filleren mere ud i dermis laget og leverer et mere jævnt resultat.

Hvor lang tid holder en filler?
En filler til læber er en ikke-permanent filler med hyaluronsyre, som naturligt findes i vores hud og som forsvinder og tid. Der kan være forskel på de forskellige mærkers holdbarhed, men også på kundens hudstruktur og alder. Derfor kan der ikke gives en eksakt tid eller garanti for holdbarhed. Kun en tommelfingerregel på 4-6 måneder mellem behandlinger, hvis kunden ønsker en konstant synlig læbeform.

Hvor kan Hyaluron Pen anvende?
Forstørrelse af læber.
Reduktion af Nasolabial linjen fra næsen mod munden.
“Rygerynker” ved læben.
Reduktion af linjen ved mundvigene.
Fylde/løft af kindben.

Hvilke mærke fillers tilbydes?
Vi anvender primært Overage Red, som er en blød filler til læber. Den er uden Lidocain, da behandlingen er smertefri. Til rynker anvender vi Overage Violet, som også er uden Lidocain. Vi kan også tilbyde andre mærker, hvis du har præferencer.

Pris

1 ml. hyaluronfiller      2.500,-
2 ml. hyaluronfiller     4.500,-

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer og nærbillede