Gravid pakker

Det er bogstaveligt talt en stor omvæltning for kroppen, at være gravid og bære rundt på den ekstra vægt som følger med.no
De fleste af vores behandlere har selv været gravide, og vi har selv følt på egen krop, hvad vi har behov for under en graviditet – forkælelse, at kunne lægge på maven og at få sat skub i dræningen af væsken i kroppen!
Vi har samlet det hele i forskellige pakker til dig, så du skal bare vælge hvor meget tid du vil afsætte, og hvad du har lyst til.
Alle behandlinger på brikse foregår på specielle graviditetsbrikse, hvor der er hul til mave og barm så du derved kan lægge helt afslappet på maven.
Er I veninder, søstre eller svigerinder som er  gravide samtidig? Eller vil du gerne have behandling sammen med din gravide kæreste, datter eller veninde? Så kan I få behandling sammen i samme rum med to behandlere – se da priser for 2 personer.
Mother Nature – 60 min.     900 kr.
De belastede fødder får en dejlig og afslappende fodbad efterfulgt af en dejlig lindrende fodmassage – dette er guld værd, for de trætte fødder!
Dernæst bliver ansigtet renset, huden exfolieres med peeling og du får en fugtgivende maske på. Imens du nyder afslapningen med maske på, får du en blid hånd- og arm-massage med hot stones.
Zen – 90 min.     1.290 kr.
Behandlingen starter med et dejligt fodbad som sætter gang i blodcirkultationen – dette kan være en dejlig måde, at sætte gang i hele systemet på, hvis man har væske i benene. Dernæst får du 40 minutters kropsmassage med fokus på områder hvor du måtte være træt og belastet.
Undervejs får du afrenset og peelet huden i ansigtet med eksfolierende og fugtgivende produkter. Ansigtet efterlades med en opfriskende og fugtgivende øjenmaske og ansigtsmaske. Hudplejen afsluttes med en fugtgivende creme.
I massagen indgår hot stone terapi, som kan være yderst muskelafslappende – her masseres arme og ben med hot stones.
Mom’s Oasis – 120 min.     1690 kr.
Det her kan du ikke gøre hjemme – ren himmerige!
Behandlingen starter med en muskelafspændende kropsmassage, hvorpå ansigtet afrenses og du får en helt særlig udrensende, fugtgivende og udglattende frugtsyre-peeling. Ansigtet masseres mens du får hot stone terapi, og til sidst får du en opstrammende og opkvikkende ansigtsmaske samt en fugtgivende øjenmaske.
Mens du optager fugten fra masken, får du yderligere massage med hot stones på arme, hænder og ben. Afslutningsvis kommer du ind i vores store 3-personers spa, hvor du får serveret frugt og smoothie.
 
Behandlinger for 2 skal bestilles ved telefonisk henvendelse.