Green Peel fra Schrammek

Green Peel er en af de mest effektive og naturlige behandlingsformer, som meget hurtigt afhjælper/minimerer pigmentforandringer, rynker, slap hud, ar, strækmærker og meget mere. Ydermere fortykkes huden, så den bliver mere robust og ensartet. Ikke mindst bliver der arbejdet dybt, hvorfor lymfebanerne gennemgår en dybere udrensning.
Hele behandlingen er baseret på virkningsfulde urter, som man igennem generationer har haft stor ekspertise i hos Schrammek, som er familiefirmaet bag dette produkt.
Det er vigtigt at man er disciplineret omkring hjemmeplejen, for at opnå de eminente resultater, som man virkelig kan opleve.
Behandlingerne kan både udføres i ansigt samt på kroppen. Da behandlingerne sætter meget gang i hele lymfesystemet, arbejder man ud fra areal-princippet. Det vil sige al afhængig af hvor dybdegående behandling man vælger, arbejder man ud fra et maksimalt areal tilsvarende 2-4 håndflader ad gangen. Derved er prisen den samme, om man vælger ansigt eller andre områder på kroppen.

Behandlingerne udføres ikke ved graviditet, amning, hjertesygdomme eller anden alvorlig sygdom.

Green Peel – peel4beauty     kr. 450,-

Til den travle som lige vil kvikkes op fx i frokostpausen. En hurtig måde at få frisket op på, uden de store dikkedarer.
Denne behandling er mulig at få på et areal tilsvarende et ansigt + hals.

Varighed, 30 min.

Green Peel – Fresh Up     kr. 750,-

Denne behandling er en lille smagsprøve til dig, som er nysgerrig efter at vide, hvordan behandlingen føles. Det er også en rigtig god mulighed, for en kort behandling, hvor huden hurtigt får et ordentligt boost.
Denne behandling er mulig at få på et areal tilsvarende et ansigt + hals.

Denne behandling kan fås med mindst 7 dages mellemrum.

Varighed, 1. gang 90 min. inkl. konsultation – efterfølgende gange 55 min.

Green Peel – Energy     kr. 1095,-

En mere dybdegående behandling, der efterlader huden med ny glød, vitalitet samt en følelse af, at der virkelig sker noget i huden. Denne behandling er mulig at få på et areal tilsvarende et ansigt + hals.

Denne behandling kan fås med mindst 14 dages mellemrum.

Varighed, 1. gang 90 min. inkl. konsultation – efterfølgende gange 65 min.

Green Peel – Classic     kr. 1.895,- (1 behandling + 1 opfølgende behandling)

Der arbejdes meget dybere i huden, og behandlingen er længerevarende, hvorfor der opnås større og hurtigere resultater. Denne behandling strækker sig over to omgange – 5 dage efter den oprindelige behandling kommer man til en opfølgende behandling. Det er vigtigt at man bruger produkterne fra Schrammek undervejs, der må ikke benyttes solfaktor i de mellemliggende 5 dage og solen skal undgås, ved brug af hat eller lignende.
Når man har fået den opfølgende behandling, kan der bruges solfilter, dog KUN fra Schrammek serien.
Prisen inkluderer begge behandlinger og betales samlet ved første behandling.
Denne behandling er mulig at få på et areal tilsvarende et ansigt.

Denne behandling kan fås med mindst 30 dages mellemrum fra den første behandling.

Varighed, 1. gang 90 min. inkl. konsultation – opfølgende behandling 60 min.