Henriette Elimar

56 år

Jeg har arbejdet som professionel operasanger i mange år og nu er tiden kommet til at brede mit arbejdsliv ud, så det også inkluderer behandlingsvejen. Jeg er langt inde i min uddannelse til zoneterapeut og tilbyder derfor elevbehandlinger.

Zoneterapien hjælper kroppen til at komme i balance, så den arbejder med dig og ikke imod dig. Zoneterapien arbejder ud fra et holistisk livssyn og kan afhjælpe/bearbejde fysiske såvel som følelsesmæssige ubalancer, det være sig stress, sorg, uro, manglende energi, smerter, hovedpine/migræne, dårligt immunforsvar, med meget, meget mere.

Jeg har desuden gennem hele mit sangerliv arbejdet med Alexanderteknik og vejrtrækning som et middel til at arbejde med krop og stemme, og tilbyder derfor også, sammen med zoneterapien, at sætte de kompetencer i spil til en større helhed (inkl. spændinger og smerter i skuldre og nakke)

Ovenstående giver også mulighed for at arbejde med at lukke op for de kanaler, der kan koble krop og sjæl og dermed give større livsglæde, selvindsigt og tro på livet.

Og er du bare ude på at forkæle dig selv med en enkelt behandling og få et boost velvære, så virker det sørme også som sådan J.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 21440944 og få en snak inden du booker, hvis du er i tvivl om det er det rigtige for dig.