Japansk Lifting

Hvorfor Japansk Lifting?
Japansk Lifting er ikke blot et godt alternativ til andre indgreb som fx kirurgi, Botox, Restylane mm. – det er også et 100 % naturligt og sikkert alternativ som alle kan tåle.
Vi ønsker alle at bibeholde et sundt, ungt og mere frisk udseende, så hvorfor ikke gøre det med den reneste samvittighed?
Japansk Lifting
 
Hvad gør det godt for?
Denne metode stimulerer muskulaturen, så den faktisk bliver “trænet” til et løft – ligesom når du løfter jern i træningscenteret. Derved får muskulaturen et løft, som bevirker at huden udglattes og ansigtet synes mere frisk og yngre. Ydermere stimuleres blodtilførslen til cellerne, som styrker elasticiteten i huden.
Metoden er baseret på ansigtszoneterapi, og derved vil man opleve større velvære da behandlingen har en positiv indvirkning på kroppens organer. Ophobet væske bliver oveni købet drænet væk.
12208684_10153440321084821_2251418896433689583_n
 
Hvem kan tåle behandlingerne?
Alle kan modtage denne behandling – mand/kvinde med sart hud, tør hud, uren hud, med eller uden rynker etc.
Behandlingens formål er ikke kun at udglatte og give et løft; det er ligeså meget, for at påvirke organerne positivt, for at afhjælpe forskellige hudproblemer, tilføre ny glød, forebygge ældning og give større velvære og selvtillid.
Derfor er denne behandling ikke blot for ældre mennesker med mindre elasticitet i huden, men også for de som ønsker at forebygge hurtig ældning, og som ønsker at passe på sit udseende såvel som den indre velvære.
Hvor længe holder effekten og hvordan vedligeholder jeg?
Ønskes et decideret løft af ansigt og hals, skal man have 10 behandlinger intensivt i løbet af blot 1 måned. Dette løft holder rent faktisk utrolig længe, hvis blot man sørger for at få én jævnlig opfølgende behandling med 6-8 ugers mellemrum.
Derudover er det til enhver tid vigtigt, at man har en daglig god rutine ift at pleje huden med en god hjemmeserie, som hjælper huden med at holde sig frisk, fugtet, beskyttet og ikke mindst næret.
Du vil i forbindelse med behandlingen få råd og vejledning til, hvordan din huds tilstand er og hvad der er bedst for lige netop dig at gøre for din hud.
 
Pris
40-50 min.                                      650 kr.
Forløb af 10 behandlinger          5.850 kr.