Om hudpleje

Det er nok de fleste, som kan nikke genkendende til det, at have en hud der “driller”, eller som ikke altid opfører sig som man kunne ønske sig.
Faktisk er det en meget lille procentdel af befolkningen, som kan bryste sig med at have det vi vil betegne som “normal hud”. Det kan undre de fleste, da langt de fleste produktmærker har forskellige serier til forskellige hudtyper, heraf typisk en serie til “normal hud”.
Den professionelle betydning af normal hud, er en hud som slet intet er at bemærke ved. Den er glat, fin og fejlfri som en barnenumse. Det kan tælles på én hånd, hvor tit en professionel hudterapeut ser en klient med normal hud, igennem den tid han/hun beskæftiger sig med hud.
Langt de fleste mennesker har tendens til en sart/tør/fedtet/uren/kombineret hud – og det er kun de overordnede tendenser! Der udover kan man opleve at have yderligere tilstande som fx pigmentforandringer/akne/rosacea etc.
Vi har behov for at beskytte, forbedre og “normalisere” den hud vi har – og har man oplevelsen af at have en”nem” og medgørlig hud, er det alligevel en god idé at forebygge. Vi bliver nemlig alle ældre, og med tiden kan huden ændres på mange forskellige måder, udover at den bliver mere slap og rynket.
Ydermere lever vi nu om dage i mere forurenet luft end hidtil, hvilket er endnu en god grund til at passe og pleje huden – både på krop og i ansigt.
Vi anbefaler at man som minimum vælger at få en hudanalyse en eller to gange årligt, for at kunne give den optimale hjemmepleje, såvel som professionel behandling. Den samme hud kan nemlig forandres flere gange i løbet af bare et år, da det er alt fra sol, vind, vand, kost, psyke, hormonelle forandringer mm. som er med til at forårsage disse forandringer.
Du kan bestille din hudanalyse eller en ansigtsbehandling ved at trykke på “Bestil Her”, eller du kan altid rette henvendelse telefonisk eller på e-mail.
Kontaktoplysninger er at finde nederst på siden….