Fødder

Fødderne skal bære os hele livet, og derved fortjener de den bedste omsorg. Tørre, sprukne og stive fødder kan være voldsomt ubehagelige at gå på. Massage af fødder sætter gang i blodcirkulationen, har en dejlig drænende effekt, samt kan hjælpe fødderne til større smidighed. Ikke mindst er en pedicure en god måde, at holde huden blød og velsoigneret på.

Ønsker du lakering, har vi valgt at arbejde med Shellac fra CND, da det er langt mere holdbart på neglene.
Shellac’en er komplet tør når man er færdig med behandlingen, virker forstærkende på neglene, samt at det holder i 3-4 uger, alt afhængig af hvor hurtigt neglene gror. Shellac er kun til professionel brug,
Til hjemmebrug kan du købe Vinylux lakker, også fra CND.
Vinylux tørrer på 8 minutter, og holder i ca. 1- 2 uger, uden at skalle af.
For en mere effektiv tørring af Vinylux lak, kan man købe en SolarSpeed Spray i klinikken – denne forkorter tørretiden af Vinylux lakker ned til 2-3 minutter!
Sprayen “absorberer” lakkens opløsningsmidler, som bevirker den hurtige tørring, samtidig med at negle om negleomgivelser plejes, da denne indeholder den revolutionerende SolarOil fra CND.
 
NB! Vi beder dig fjerne evt. lak hjemmefra, da vi ellers kommer til at bruge din behandlingstid herpå.
I værste fald pålægges et ekstra gebyr for fjernelse af lak.
 

Spa Pedicure – ca 40 min.      kr. 490,-Papaya_Guava_SeaSalts

Luksuriøse og velplejede smukke fødder!
Et afslappende fodbad med blødgørende, detoxing, lindrende og afslappende ingredienser af havsalt og lavendel forbereder huden til den rene luksus. Hård hud og overflødige neglebånd fjernes samt negle rettes til og poleres spejlblanke. Dernæst masseres og peeles fødderne i en utrolig lækker og plejende frugtsyrepeeling – dine fødder bliver dejligt bløde. Peelingen aftørres med varme klæder, hvorpå fødderne masseres let med en afsluttende blødgørende fodcreme.
 

Luksus Spa Pedicure – ca 60 min.     kr. 720,-

Lækker pedicureblødgørende fodbad, fjernelse af hård hud, fjernelse af neglebånd, frugtsyrepeelingscrub, rettelse og polering af negle, blødgørende maske samt dybdegående massage med afsluttende creme.
Fødderne vil føles lækre bløde og ikke mindst lette med stimuleret blodcirkulation.
 

Callus Peel – ca 60 min.    720Callus-Peel,-

Denne utrolig effektive form for peeling kan klare den værste hårde hud!
Fødderne afrenses, Callus Peel påføres på områder med hård hud og indpakkes. Imens peelingen virker, får du ordnet negle og neglebånd. Al hård hud skrabes væk, hvorpå fødderne files og scrubbes med en blødgørende scrub. Afslutningsvis masseres fødderne i en lækker blødgørende og fugtgivende fodcreme.

Gellak inkl. prep af negle – ca 40 min.     450,-

* med fransk lakering – 45 min.     550,-

Der ligges fokus på lakering med Shellac eller Creative Play gellak, hvorfor kshellac-pedi-nailsun negle og neglebånd tilrettes.
Ønskes en gellak behandling hvor der fjernes hård hud mv, skal der bestilles en Gellak Spa Pedicure.
OBS! Venligst fjern din gamle lak hjemmefra.


Gellak Spa Pedicure – ca 60 min.     720,-

* med fransk lakering – ca 70 min.     820,-

Fødderne blødgøres let i et dejligt fodbad, hård hud shellac-pedicurefjernes, neglebånd og negle rettes til, fødderne peeles med den blødgørende Papaya & Guava Sea Salt peeling, hvorpå neglene lakeres med den ønskede Shellac/Creative Play farve, som holder op til 4 uger. Der afsluttes med en dejlig blødgørende fodcreme.

Gellak Removal (tidligere lakeret hos os) – 20-30 min.     200,-

* i forbindelse med en hvilken som helst pedicure     75,-

Shellac RemoverGellak fjernes mest skånsomt med Shellac Remover. Dette opløser gellak på en skånsom måde, og derved undgås det at file på neglene mm.
Du kan selv købe Shellac Remover med hjem, og med de rette instrukser fra klinikken kan du lige så let fjerne Shellac derhjemme.

Gellak Removal (tidligere lakeret andet sted) – 20-30 min.     300,-

Tillæg til behandlinger

  • Fjernelse af Shellac/Creative Play     75,-
  • Shellac/Creative Play lakering     230 kr.
  • Shellac – fransk lakering     330 kr.