Sanne Siw Henriksen

Healing, Clairvoyance og Afdøde kontakt

Healing, behandling 60. min – kr. 600,-

Healing ved specifikke gener /issues eller for almen kropsligt og åndeligt velvære.

Healingen foregår på briks eller siddende i en stol alt efter behandlingens tiltænkte formål, og vi vil inden selve behandlingen kort tale om hvad der sker hos dig, dine issues, ønsker med healingen, om der er ting du vil spørge om inden healingen, for når vi er i gang samtaler vi ikke – der ligger/sidder du med lukkede øjne og tager imod den strøm af healing der møder dig.

Vi vil efter healingen tale om dine oplevelser under behandlingen og jeg vil fortælle, hvad jeg fik med til dig igennem healingen. Det kan være alt fra din almene tilstand kropsligt og psykisk, til et redskab du får givet, til at komme videre med.  Vi vil sammen tale healingen igennem, og du får taletid og spørgetid, så du er klar til at fortsætte din dag på en god måde.

En healing er en forkælelse for sjæl og krop.

Afdøde kontakt, 30 min. – kr. 600,- / 60 min. – kr. 1.200,-

Jeg tilbyder min hjælp til, at du kan få kontakt til din kære der er gået over på den anden side.

Du kommer med spørgsmål til din kære, og vi vil inden kontakten kort tale sammen, så du bliver helt tryg ved det der skal ske, og det foregår på en helt naturlig og ”nede på jorden” måde… en ganske almindelig samtale, hvor dine spørgsmål bliver givet til din kære, og du får svarene givet på skrift – de svar du får på dine spørgsmål, får du selvfølgelig med hjem.

Det er fantastisk at opleve at de stadig er hos os, og følger med i vores liv her på jorden. De er videre, men har absolut ikke glemt os. Vil du bare sikre dig, at din kære afdøde har det godt, eller fik du ikke sagt ordentlig farvel, så vil jeg hjælpe dig med kontakten, og du kommer selv med spørgsmålene……

Clairvoyance, 30 min. – kr. 600,- / 60 min. kr. 1.200,-

Har du spørgsmål til din arbejdssituation, kærligheden eller til dine muligheder indenfor et givent område, så vil jeg hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål, så du kan få klarhed og viden, til at komme videre i livet. Du forbereder dine spørgsmål, og når vi er i gang med seancen, dukker der sikkert et par mere op. Du får dine svar med hjem på skrift.

For tidsbestilling ring på: 30 23 42 79