Spa-behandlinger

Vi fortjener alle en gang imellem at blive forkælet, så alle sanser bliver påvirket. Berøring af huden af noget ganske essentielt for alle mennesker – vores spa-behandlere er eksperter i at hjælpe dig til at finde ro, blive afslappet i krop og sjæl og hjælpe dine sanser på vej.
Spa-behandlinger til par eller flere bestilles via telefon eller email, da dette kræver koordination af flere behandlere samtidigt. Se telefonnummer nederst på siden.
Det bar’ spa, 30 min.
 • 1 person – 495 kr. / 350 kr. i forbindelse med anden behandling (fx. hudpleje eller massage)
 • 2 personer – 795 kr. / 495 kr. i forbindelse med anden behandling
Ganske enkelt – 30 minutters ren spa. Her skal man bare læne sig tilbage, og nyde de masserende bobler i den store 3-personers spa. Der serveres en frisk hjemmelavet smoothie.
Thermal Spa, 45 min.
 • 1 person – 945 kr.
 • 2 personer – 1690 kr.
En fin og hurtig måde at få en lille forkælelse i forbindelse med spa – fungerer godt for dig som ikke har så meget tid.
Hele kroppen tør-børstes for det tørre og triste lag af døde hudceller, ansigtet eksfolieres med finkornet peeling fra Exuviance. Straks efter er det en tur ind i vores skønne spabad, som er dejligt varmet op til 37 grader med Thermal Bath fra Gerards – indeholder ingredienser som udrenser, fugter og puster nyt liv i huden samt har en revitaliserende effekt på huden.
Gerard’s Bamboo Spa, 110 min.
 • 1 person – 1245 kr.
 • 2 personer – 2340 kr.
Behandlingen starter med opvarmning af muskulaturen i vores store 3-personers spa, hvorefter krop og ansigt masseres med bambusrør og Bamboo bio-ekstrakt fra Gerard’s. Bamboo behandling reducerer spændinger, stimulerer sanserne, reaktiverer cirkulationen, former figuren og udjævner huden. På grund af sin drænende, afslappende og beroligende effekt er det en behandling som er ideel for sportsfolk.
Bamboo bio-ekstrakt, er en naturlig anti-age og giver elasticitet, tone og en silkeblød, jævn og strålende udseende til huden.
En massage, der går i dybden, efterlader kroppen naturlig træt og med en følelse af velvære.
Bambus massage er ideel både for mænd og kvinder.
Oriental Express, 100 min.

 • 1 person – 1290 kr.
 • 2 personer – 2390 kr.
Tag en du har kært med under armen, på en eksprestur til en fjern varm oase, hvor I blot skal lade jer rive med af stemning, duft, smag, oplevelse og afslappende behandling. Luk blot øjnene og lad sindet bringe jer der til, hvor jeres sjæl har behov for at blive bragt hen.
Hele kroppen bliver først eksfolieret med den økologiske Sublime Body Scrub fra Gerard’s, hvorefter I kommer ned i vores store 3-personers spa, for at blive varmet godt igennem.Her er det bare om at læne sig tilbage, nyde et glas eksotisk, og lade varmen strømme igennem kroppen til hver enkelt celle, som måtte hungre efter ro og varme.Når muskulaturen er dejligt afslappet, kommer I ind i vores dobbeltrum – her bliver I forkælet med helkropsmassage helt ud til finger- og tåspidser, med den økologiske Body Butter, The Treasure, fra Gerard’s.For at oplevelsen skal være hel, bliver ansigtet afrenset, peelet og masseret med den professionelle serie fra Exuviance. Huden fugtes dybdegående med en meget nærende og opstrammende maske, og øjenomgivelserne ligeså med øjenmaske.Til sidst efterlades huden fugtet og beskyttet med dagcreme fra Exuviance.
Gerard’s Chocolat spa-behandling, 2½ timer
 • 1 person – 1590 kr.
 • 2 personer – 2950 kr.
For optimal afslapning af muskulatur, samt opvarmning af hudvævet, starter behandlingen med ca. 20 minutters spa ved ca. 37 graders varmt vand. Her peeles kroppen med Gerard’s milde og meget blødgørende Sublime Body Scrub – der serveres en dejlig hjemmelavet smoothie på frugt og juice, samt frisk frugt.
Dernæst modtager du en afslappende, sanselig og rolig helkropsmassage med ren (99,8 %) opvarmet chokolade. Kroppen indpakkes til sidst med chokoladen, hvorpå denne arbejder ind i huden, menes ansigtet peeles og behandles med chokolademassage.
Efter aftørring af chokoladen, bliver kroppen fugtet og blødgjort med Gerard’s chokoladecreme.

Spa o´ Tapas, 2½ timer

 • 1 person – 1990 kr.
 • 2 personer – 3680 kr.
Forkælelse er godt, mere forkælelse er bedre!
Kroppen tør-børstes så huden bliver klar til at modtage fugt. Her følger 80 minutters rendyrket forkælelse i form af massage af hele kroppen, eksfoliering af huden i ansigtet, ansigtsmassage, ansigtsmaske  hovedbundsmassage samt varmeterapi med hot stones. Den sidste time får I helt for jer selv i spa-rummet, hvor spabadet er opvarmet til 34 grader med Thermal Bath eller Oriente Bath (efter eget valg), fra Gerards. Huden efterlades revitaliseret, fugtet og med en helt ny og frisk glød. I spa-rummet får I serveret en let og dejlig tapas-anretning, frisklavet og leveret af Tapasfabrikken,samt et glas bobler eller vin som I måtte ønske.
 Denne behandling skal bestilles senest kl. 18 dagen i forvejen, da der skal bestilles mad udefra.