YinYoga

Yinyoga er en mere langsom og meditativ yoga end andre yogastilarter. Det er en indadvendt praksis, hvor du får mulighed for at sænke tempoet, søge indad og være med det som måtte dukke op; fysiske fornemmelser i kroppen, følelsesmæssige reaktioner og energiskift. Vi byder det hele velkommen.

I Yinyoga arbejder vi med at skabe mere bevægelse i leddene og styrke i bindevævet gennem lange, dybe stræk – vi er ofte i de siddende og liggende stillinger i 2-5 minutter. Den relativt lange tid i stillingerne kombineret med en aktiv, fokuseret vejrtrækning, er med til at skabe et dybere stadie af afspænding og eftergivenhed – i både krop og sind, hvorved mængden af stresshormoner i kroppen reduceres.

Yinyoga er for alle og kan med fordel benyttes som et supplement til din daglige træning, eller som en måde at skifte gear i en ellers travl hverdag. Hvis du ønsker det, kan du booke mig til yinyoga-sessions. Det kan enten være privattimer hos dig eller mig, eller det kan være, at I er en gruppe, som kan finde et lokale vi kan være I. Kontakt mig endelig hvis det skulle have interesse.
– Johanne, 27330683

Pris

60 min. 1:1 kr. 400,-

Holdundervisning hver torsdag i Mitrasalen, Sankt Knuds vej 36 kl. 19.45-21.15

Pr. gang, kr. 120,-

Introduktionspris, 3 klip for kr. 240,-